Wie is JR


Hey wat leuk dat je er bent. Ik ben Jeline Ras en mijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met interieur te maken heeft. Mijn naam vertegenwoordigd de eerste letter van mijn voor en achternaam.

 

De opleiding voor Interieuradviseur en Styliste heb ik gevolgd aan Interieur Academie te Zwolle en afgerond met 9,3. In 2017 behaalde ik het certificaat voor Interieur fotografie.

 

In april 2019 behaalde ik het certificaat voor Lichtadviseur aan de NIA Acedemie te Nieuwegein.

 

Na ruim 11 jaar heb ik mijn baan bij het uitzendbureau opgezegd en ben mijn eigen bedrijf gestart als Interieuradviseur. Het klink cliché, maar hierdoor is een grote droom werkelijkheid geworden.  

 

Interieur heeft mijn hart gestolen. Ik geniet ervan en krijg er ontzettend veel energie van. 

 

In mijn ouderlijk huis heb ik veel slaapkamers versleten en het stylen zat er al heel vroeg in.

Mijn vader was schilder en door hem ben ik niet bang voor de kwast en al helemaal niet voor een beetje kleur. 

 

Mijn man is eigenaar van Ras Badkamers & Vloeren en toen hij ging verhuizen naar een nieuw pand kon ik helemaal losgaan in het stylen. Dit mag ik nog steeds graag doen. 

 

In het afgelopen jaren mocht ik flink wat klanten blij maken met een totaal ingerichte woning d.m.v een 3D Designplan en de reacties van mijn klanten geven me vertrouwen voor de toekomst. Ik leer ze kennen, begrijp wat ze voor ogen hebben en met een deskundig oog stel ik hiervoor een passend plan samen. Ook met een kleuradvies geniet ik ervan de persoonlijke woonstijl van de klant door te voeren in de kleuren van het interieur. 

 

Ik hoop dat ik ook jou mag helpen je eigen stijl te ontdekken, dit vorm te mogen geven in jouw woning en verrassende ideeën te mogen uitwerken in een interieuradvies dat bij jou past.    

 

Ik help je de juiste keuzes te maken,

Let's do this.