Waarom Interieuradvies en hoe

Wat

Interieuradvies kun je aanvragen door te kiezen uit onderstaande keuzes. 

 

Waarom

Waarom zou je een stylist inhuren als je zelf heel goed weet wat je mooi vindt. Dit is een vraag die ik vaker voorbij hoor komen. Op dit moment is er zoveel keus op het gebied van interieur, dat het fijn is als een professioneel stylist samen met jou de voor en nadelen tegen elkaar afweegt en zorgt dat je thuis een samenhangend geheel wordt in kleur, indeling en styling. 

Totaalplaatje

Wanneer je een bank koopt, helpt de verkoper met het uitkiezen hiervan, maar de verkoper kent niet de ruimte waar de bank komt te staan en de verdere elementen in jouw interieur. Als Stylist en Ontwerper kijk ik naar jouw totale interieur en ken de ruimte waar de meubels komen te staan. Ik zorg ervoor dat jouw interieur in harmonie is en dat alles bij elkaar klopt, niet alleen mooi, maar ook de juiste keuzes onderbouwd. 

 

Hoe 

Als eerste kom ik bij langs voor een intakegesprek, in dit gesprek leren wij elkaar kennen, maar leer ik vooral jouw persoonlijke woonstijl ontdekken. Na het intakegesprek ga ik aan de slag met het advies. Uiteindelijk kom ik bij jou op locatie om alles te presenteren, in de onderstaande afbeeldingen kun je nog eens zien wat je krijgt bij welk soort advies. 

 

Wanneer 

Wanneer je een nieuw huis hoopt te kopen, een bestaande nieuwe woning krijgt, in je huidige woning gaat verbouwen of met minimalistische aanpassingen je interieur wil opfrissen, ik help je graag.

 

Tenslotte

Het liefst zorg ik ervoor dat jouw interieur tot in de puntjes is gestyled en je kan genieten van je nieuwe interieur. Als je dus mijn advies hebt ontvangen en de verbouwing of verhuizing achter de rug is kom ik heel graag langs om je hierbij te helpen.

 

Ben jij klaar voor een frisse nieuwe start met een interieur dat bij jou past ?

 

'Let's create your home

 

Advies en Prijs595 EURO ZONDER IMPRESSIE MEUBELS EN WOONACCESSOIRES EN OFFERTES Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en betreffen 1 ruimte. Daarnaast zijn de reiskosten vanaf Urk € 0,19 per km. 

Contactgegevens en Social Media


Email:

info@jrinterieuradvies.nl


Adres:

Molenwiek 22

8321 VV Urk

 

Telefoonnummer: 

0646287379


Facebook

Instagram

Youtube