Interieuradvies op maat

Wat

Interieuradvies kun je aanvragen door te kiezen uit een van de twee pakketten of door een offerte op maat aan te vragen. Met een advies schets ik een ruimte die volledig ingericht is en tot in de puntjes is afgewerkt. Na het advies kun je zelf de uitvoering begeleiden en de geselecteerde items uit het advies bestellen of mijn hiervoor inhuren. Een advies zorgt ervoor dat je niet meer hoef te piekeren welke keuze het beste is voor je vloer, wanden, plafond, indeling, meubels, verlichting en accessoires. 

 

Waarom

Waarom zou je een stylist inhuren als je zelf heel goed weet wat je mooi vindt. Dit is een vraag die ik vaker voorbij hoor komen. Op dit moment is er zoveel keus op het gebied van interieur, dat het fijn is als een professioneel stylist samen met jou de voor en nadelen tegen elkaar afweegt en zorgt dat je thuis een samenhangend geheel wordt in kleur, indeling en styling. 

Waarom kies je bijvoorbeeld voor een pvc vloer met een betonlook of juist een keramische tegel met een houtlook. Kies je bijvoorbeeld voor een behang, verf of beide. Wanneer je een bank koopt, helpt de verkoper met het uitkiezen hiervan, maar de verkoper kent niet de ruimte waar de bank komt te staan en de verdere elementen in jouw interieur. Als Stylist en Ontwerper kijk ik onafhankelijk naar jouw interieur, wensen, voorkeuren en budget. Zo maak ik van jouw interieur een thuis dat bij je past.

 

Hoe

Als eerste kom ik bij jou langs voor een intakegesprek, in dit gesprek leren wij elkaar kennen, maar leer ik vooral jouw persoonlijke woonstijl ontdekken, ik schrijf al jouw wensen op en samen bespreken we hoe je toekomstige interieur eruit moet komen te zien. Na het intakegesprek maak ik eerst een moodboard, deze zorgt ervoor dat de sfeer en kleur voor je nieuwe interieur duidelijk wordt, voor mij is het een test of ik jou goed begrepen heb. Een moodboard zegt veel meer dan je in eerste instantie ziet. 

 

Na de goedkeuring van het moodboard ga ik aan de slag met het advies, naar aanleiding welk interieuradvies je kiest komen de meeste elementen overeen zoals een plattegrond op schaal, deze maak ik in Sketchup, het programma waar de meeste architecten en ontwerpers mee werken. Met een basisadvies ga ik n.a.v. mijn plattegrond een kleurenpallet samenstellen, dit doe ik ook voor een totaaladvies.

Wanneer dit duidelijk is werk ik een advies uit in wat er verder in de ruimte komt voor de vloeren, wanden, deuren, ramen, plinten en plafonds. 

In een meubel en woonaccessoires impressie selecteer ik alle meubels en woonaccessoires die verder in de ruimte komen te staan. Hierbij houd ik rekening met jullie budget, voorkeur en wensen. Het wordt ook hierin weer een geheel dat past bij de rest van de ruimte.

In de impressie staat exact aangegeven waar je het kunt kopen, wat de afmetingen zijn, e.v.t merk en de prijs hiervan. 

 

Bij een totaaladvies trek ik ook de muren op in mijn Sketchup tekening, neem ik in mijn meubel en accessoires impressie items mee voor alle wanden die passen in jouw nieuwe interieur. Render ik van elk aanzicht een fotorealistisch beeld en maak ik uiteindelijk een animatiefilm van jouw woning. Je loopt dan als het ware door je nieuwe interieur. 

 

Uiteindelijk kom ik bij jou op locatie om alles te presenteren aan de hand van de bovenstaande elementen. in de onderstaande afbeeldingen kun je nog eens zien wat je krijgt per pakket. 


Tot alles is gerealiseerd en jij kunt genieten van je nieuwe interieur blijf ik stand-by voor vragen en kom ik zo nodig even langs wanneer dit kan. 

 

Wanneer 

Wanneer je een nieuw huis hoopt te kopen, een bestaande nieuwe woning krijgt, in je huidige woning gaat verbouwen of met minimalistische aanpassingen je interieur wil opfrissen kun je bij mij terecht. Ik wil je wel adviseren mij zo vroeg mogelijk te betrekken in je plannen, op deze manier kan ik inspelen op al jouw wensen voor het nieuwe interieur. 

 

Tenslotte

Het liefst zorg ik ervoor dat jouw interieur tot in de puntjes is gestyled en je kan genieten van je nieuwe interieur. Als je dus mijn advies hebt ontvangen en de verbouwing of verhuizing achter de rug is kom ik heel graag langs om je hierbij te helpen. Wanneer je een advies van mij hebt ontvangen krijg je 1 uur styling kado. Na dit uur breng ik 42,50 per uur inclusief btw in rekening. reisuren breng ik niet in rekening. 

 

Ben jij klaar voor een frisse nieuwe start met een interieur dat bij jou past,

'Let's create your home

 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en betreffen 1 ruimte. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Urk gratis, daarna bereken ik € 0,19 per km. 

Cotactgegevens en Social Media


Email:

info@jrinterieuradvies.nl


Adres:

Molenwiek 22

8321 VV Urk

 

Telefoonnummer: 

0646287379


Facebook

Instagram

Youtube