3D Interieuradvies

Intake

Wanneer je kiest voor een 3D Interieur Plan kom ik eerst langs voor een intake waarin ik alle wensen met jou doorneem, daarnaast probeer ik jouw persoonlijke woonstijl te ontdekken en je te leren kennen. Door in je huidige interieur te zijn zie ik ook terug wat je woonstijl is, maar ook wat je graag anders zou willen.

 

Het 3D Interieuradvies

Door een compleet 3D Interieuradvies samen te stellen weet je exact hoe jouw interieur eruit komt te zien, maar ook hoe je dit kan laten realiseren. 

 

Presentatie

In de presentatie onderbouw ik mijn keuzes en laat ik je zien hoe jouw interieur kan worden. De klanten zijn altijd verrast en zien dingen waar ze zelf nooit opgekomen waren. Soms heb je hulp nodig om buiten de lijntjes te kleuren, maar ook om bewuste keuzes te maken in kleuren en materialen die op elkaar aansluiten. 

Voorbeeld van een 3D Interieuradvies

360 Graden en VR Reality bril

Naast het filmpje van de fotorealistische tekening laat ik ook het nieuwe interieur zien in een 360 graden foto met VR Reality bril. Zo kun je rustig rond kijken in je nieuwe interieur en krijg je nog meer beleving bij het 3D Interieur Plan. Na de presentatie krijg je naast het 3D Plan ook het filmpje en de 360 graden foto. 

3D Interieuradvies filmpje 

Na de presentatie van het advies ontvang je via de ap of mail het filmpje van de 3D tekening wie ik omzet naar fotorealistisch beeldmateriaal. Zo krijg je nog meer beleving bij het 3D Interieuradvies en veel klanten zeggen hierdoor het zetje te hebben gekregen om het 3D Interieuradvies te laten realiseren